Genomen Maatregelen COVID-19

Ford Private Lease

Huurformule speciaal voor particulieren zonder een eerste verhoogde huurprijs

*Private Lease is een formule voor particulieren waarbij u een auto kan huren op lange termijn. Gemakkelijk, flexibel en helemaal op maat van uw behoeften. Geen dure autolening, geen extra bijstand of verzekeringen… U geniet van een wagen zonder zorgen.

In sommige situaties is het niet altijd interessant om een wagen te kopen. De kosten wegen amper op tegen de voordelen. Met Private Lease huurt u als particuliere klant een wagen. U kiest zelf de termijn, het model en het aantal kilometers. U rijdt dus met de door u gekozen auto, en in de leaseprijs zit meteen ook het onderhoud, mechanische herstellingen, de zomerbanden, verzekeringen en taksen. En als de leasetermijn is afgelopen, levert u de wagen gewoon terug in.

Rijdt u minder kilometers dan oorspronkelijk voorzien? Absoluut geen probleem. Wij betalen het resterende kilometerkrediet helemaal terug (aan het einde van uw contract). Met Private Lease weet u altijd waar u aan toe bent.

7 goede redenen voor een Private Lease:

 1. U kiest een wagen aangepast aan uw wensen.
 2. Vrije keuze van model, opties, kleuren, looptijd, etc.
 3. 1 transparant contract.
 4. 1 servicepunt: uw vertrouwde Ford-verdeler.
 5. Huurprijs incl. onderhoud, mechanische herstellingen, zomerbanden, taksen, service, verzekeringen en pechbijstand.
 6. U geniet mee van buitengewone aankoopcondities.
 7. Geen investeringen, u betaalt alleen voor het gebruik van de wagen.

Wat houdt een Private lease contract in?

Private Lease is een huurformule voor auto’s, speciaal voor particulieren. U krijgt het recht om de auto te gebruiken, in ruil voor maandelijkse huur.

De huur omvat:

 • De afschrijvingskosten
 • Onderhouds- en reparatiekosten
 • Zomerbanden
 • Wegenhulp, de klok rond
 • Burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering – bestuurdersverzekering – rechtsbijstand
 • Dekking voor materiële schade
 • Motorrijtuigenbelasting en belasting op inverkeersstelling.


*Private Lease is een verhuur op lange termijn (24 tot 48 maanden, max. 100.000km) zonder aankoopoptie en wordt aangeboden door Ford Lease, een divisie van Axus NV, Bourgetlaan 42, 1130 Brussel – Tel: 02/706.42.40 – Fax: 02/726.32.38 – E-mail: [email protected] – RPR Brussel – Ondernemingsnummer: BE 0403.429.730 – IBAN: BE57 6881 0039 8035 – FSMA 016860 A. Aanbod voorbehouden aan particulieren woonachtig in België en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier en van ondertekening van de offerte, het contract, de algemene voorwaarden, het loonsoverdrachtdocument en de verklaring met het oog op verzekeringsdekking. De huurder beschikt niet over een herroepingsrecht in het kader van deze huurovereenkomst. Gelieve uw Ford-dealer te contacteren voor een offerte op maat en voor een volledig overzicht van de algemene voorwaarden.

Wilt u graag meer informatie over Ford Credit-producten en -diensten ontvangen?

Contacteer ons voor meer info

Nieuws


Algemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures